JAVA ON THE ROAD 2019
PROGRAMMA
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.
13.30 - 14.15 uur | 14.30 - 15.15 uur | Pauze | 16.15- 17.00 uur | 17.15 - 18.00 uur | |
---|---|---|---|---|---|
Zaal 1 | Hoe ecologisch zijn 'groene' verpakkingen? | De strijd tegen voedselverspilling | Geef burn-out geen kans | Hoe pakt IKEA voedselverspilling aan? + vrolijke afsluiter | |
Zaal 2 | Waarom zijn insecten aan een opmars bezig? | De Catering Experience met 5 Disney-tips | Multinationals en duur-zaamheid. Kan dat samen? | Seizoensgebonden = lekkerder! + vrolijke afsluiter |
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.
i.s.m. met Jasmien Wildemeersch, Co-director @FoodWIN
Ontdek de reis die u kan ondernemen om voedselverlies in uw keuken aan te pakken.
i.s.m. met Tom Vandooren, Consultant en docent AHS
Catering als belevings-economie (catering als experience), maar ook het cateren (aanleveren) van beleving, Denk aan duurzame klantenrelaties, non-verspilling, waarden klanten, Walt Disney als CEO,
5 Disney-tips
i.s.m. ir. Herman Devriese
diensthoofd preventie en milieu, UZ Leuven
Van sustainable development goals naar recyclage? Plastic of karton? Welke materialen zijn nu het meest duurzaam?
i.s.m. met Nikolaas Viaene, bio-ingenieur bij Little Food
Insecten zijn makkelijk te kweken, vragen weinig van de natuur. Is dit het voedsel van de toekomst?
Wedden dat u het lust!
i.s.m. Ranobo
Wanneer smaakt welke noot het lekkerst? Waar houdt u het beste rekening mee?
Gilles Jeuris neemt u mee in zijn wereld van smaken en noten.
i.s.m. Farm Frites
Rutger de Kort, Sustainability Manager, licht toe hoe CSR een meerwaarde kan betekenen voor een bedrijf. De praktijkvoor-beelden spreken voor zich.
i.s.m. Dr. Luc Swinnen
Luc Swinnen toont via de moderne technieken van de neurowetenschap hoe best om te gaan met stress en druk. Ontdek meer over zelfbeeld, emoties en gedrag.
i.s.m. IKEA
IKEA is sinds 2017 een nieuw systeem, om de voedselverspilling in haar restaurants tegen te gaan, in al haar winkels wereldwijd aan het implementeren. In 2020 moet daardoor de helft minder weggegooid worden. Hoe hebben zij dit aangepakt en welke resultaten kunnen zij nu al voorleggen?
Eric Dillen, Operational Leader bij het hoofdkantoor van IKEA in Malmö, Zweden, licht het ons graag toe!