13.30 - 16.30 uur
De JAVA Foodservice Academy nodigt je uit voor de inspirerende masterclass 'smaakvol en toekomstgericht'. Deze sessie wordt geleid door de experten van Mosquito In The Room* en richt zich op het integreren van lekker en vaker plantaardige gerechten in jouw keuken.
Deze sessie wordt aangevuld met een degustatiemoment waarbij leveranciers hun producten en recepten demonstreren.
Mosquito In The Room helpt bedrijven, organisaties en overheden om bij te dragen aan een positieve toekomst. Via slimme voedselkeuzes die de impact op de planeet én onze gezondheid verlichten. Met een holistische aanpak en een focus op de eiwittransitie. Want daar valt enorme winst te rapen. Reken op hen voor inhoudelijke ondersteuning, aantrekkelijke communicatie en een groeiend enthousiasme, binnen en buiten je organisatie. Mosquito In The Room is opgericht door Ariane Louwaege en Amy Verbeke.
Expert van dienst voor deze masterclass is Amy. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van grootkeukens naar een lekker en gezond aanbod. Daarbij combineert ze haar passie voor ‘goei eten’ met haar nutritionele expertise als diëtiste, én praktijkervaring met het begeleiden van teams in verandering. Ze deelt jullie met enthousiasme al haar inzichten en hands-on tips om straks ineens mee aan de slag te gaan.