Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Neem de boter en meng deze met de suiker en het kaneelpoeder. Neem de ontdooide bladerdeegvellen en snijd er telkens vier banen van.
Neem de appelbollen, leg deze op de vellen en vul deze dan op met de suikerboter. Pak de appelbollen in en plaats deze op een bakplaat. Maak bovenaan een inkeping. Bestrijk de bollen met het losgeklopte ei.
Zet in een voorverwarmde oven van 210°C gedurende 20 minuten. Serveer daarna met een bolletje vanille-ijs en bestrooi met wat bloemsuiker.