Bladerdeegrol met pompoen, geitenkaas en speculoos

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
100

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor aan 200 °C.
  2. Kuis de pompoenen en snijd in blokjes. Bak deze op in olijfolie tezamen met de versnipperde sjalotten. Laat dan afkoelen.
  3. Na afkoeling, meng dit met de verbrokkelde geitenkaas en speculoos.
  4. Leg dit dan in de lengte van het bladerdeeg. Leg de andere kant van het bladerdeeg hierover, maar bestrijk eerst de randen met wat eigeel en druk dan aan.
  5. Bestrijk het geheel met de rest van het eigeel en bak af gedurende 25 à 30 minuten.

PRODUCTEN UIT DIT RECEPT

Ingrediënten

  • Pompoen: 15 kilo
  • Sjalotten: 50 stuks
  • Olijfolie
  • Bladerdeeg (40 x 24 cm): 25 stuks
  • Geitenkaas: 4,375 kilo
  • Speculoos: 1,875 kilo
  • Eieren: 25 dooiers

Publicatie datum: 17 september 2024