Boerenbrood met boschampignons en gepocheerd ei

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
100
Thema
Eindejaar

Bereidingswijze

  1. Snijd de ontdooide broden in sneden en leg deze op de grill.
  2. Plet de look en bak deze samen met de paddenstoelen. Voeg hierbij wat tijm.
  3. Warm de gepocheerde eieren op in de steamer.
  4. Leg de gebakken paddenstoelen op de sneetjes brood. Rasp hierover de parmezaanse kaas.
  5. Leg er het gepocheerd ei op en werk af met gehakte peterselie en truffelhoning.

PRODUCTEN UIT DIT RECEPT

Ingrediënten

  • Boerenbrood: 100 sneetjes
  • Boschampignons/gecultiveerde paddenstoelen: 10 kg
  • Look: 500 g
  • Parmezaan: 2 kg
  • Gepocheerde eieren: 100 stuks
  • Olijfolie
  • Tijm
  • Honing met truffel: 500 g
  • Platte peterselie

Publicatie datum: 22 oktober 2024