Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bak eerst de broodjes af. Snijd de oesterzwammen in julienne en snijd de lookteentjes fijn.
Stoof eerst de look aan en voeg er dan de oesterzwammen aan toe. Als deze zo goed als gebakken zijn, roer er de geraspte wortelen door en kruid af met tex mex-kruiden.
Bestrijk de worsten met wat olie en bak af op de grill. Snijd inmiddels de uiteinden van het broodje en geef dan een inkeping over de lengte van het broodje. Trek het dan wat verder open.
Leg hierin de oesterzwammen met hierop de braadworst. Strooi er wat cheddar over en plaats her en der wat augurkschijfjes.
Doe de Bull’s-Eye barbecuesaus in een spuitzak of in een flacon.
Trek nu wat lijnen of plaats wat punten over de braadworst en werk dan het geheel af met de geroosterde ajuintjes.