Duivelse cannelloni met tomato quinoa

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
100

Bereidingswijze

  1. Breng 6,5 l water aan de kook. Giet dit op de quinoa, dek af en laat 5 minuten staan. Doe er dan wat olijfolie bij en roer door.
  2. Snijd de zeeduivel in gelijke blokjes en marineer deze in de spice oil. Doe de tapenade in een spuitzak of flacon.
  3. Neem de gemarineerde zeeduivelblokjes en rol deze in het ontbijtspek. Bak deze kort, ongeveer een 2-tal minuten op de hete grill.
  4. Neem een beetje tomato quinoa als basis, leg hierop 2 stukjes zeeduivel en plaats enkele punten tapenade.
  5. Werk af met blaadjes van de rozemarijn.
×

Ingrediënten

  • Cook & Create Tomato Quinoa mix: 3,5 kg
  • Olijfolie
  • Zeeduivel: 10 kg
  • Rico Professional Ontbijtspek: 200 sneetjes
  • Spice oil green herbs garlic: 1,25 l
  • Toscaanse tapenade: 1,5 kg
  • Rozemarijn

Publicatie datum: 17 april 2024