Focaccia met stroop en kaas voor de Sint

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
100

Bereidingswijze

  1. Roer de 3 ingrediënten (mosterd, olie en Chimay) tot een dressing en kruid met peper en zout.
  2. Verwarm inmiddels de salamander.
  3. Halveer de focaccia en snijd nogmaals door. Plaats deze reeds onder de grill tot ze wat kleuren.
  4. Bestrijk ze met de stroop en beleg dan met de ontkorste stukjes kaas.
  5. Plaats terug onder de salamander tot de kaas smelt.
  6. Neem de sla en meng deze met de dressing en serveer het samen met het broodje.

PRODUCTEN UIT DIT RECEPT

Ingrediënten

  • Focaccia: 50 stuks
  • Luikse siroop: 2 kilo
  • Mesclun: 5 kilo
  • Korstkaas Chimay: 5 kilo
  • Mosterd: 500 gram
  • Maisolie: 750 ml
  • Blonde Chimay: 900 ml

Publicatie datum: 17 september 2024