Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Ontdooi de frambozen. Doe de roomkaas in een kom en klop deze romig op.
Mix de frambozen tot een coulis. Voeg de frambozencoulis toe aan de opgeklopte roomkaas en meng goed door.
Klop de slagroom op en spatel dit voorzichtig door het frambozenmengsel. Zet het geheel zolang in de koeling.
Doe de suiker, het cacaopoeder, de maïzena in een pannetje. Voeg hier al roerend de melk aan toe.
Verwarm het mengsel op en blijf regelmatig roeren tot het mengsel dikker begint te worden. Zodra het mengsel dik genoeg is, giet je het over in een kom. Dek af met folie en laat afkoelen.
Breek de chocolate chip cookies in kleine stukjes. Verdeel de helft hiervan over de bodem van de glazen. Voeg dan een laag van de cacaomix toe en dan een laag van het frambozenmengsel.
Herhaal deze stappen nogmaals en werk af met wat verse munt en stukjes koekjes.