Fregola tomatensalade

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
100
Type Keuken
Italiaans

Bereidingswijze

  1. Kook de fregola in 3 liter gemaakte groentebouillon voor ongeveer 15 minuten.
  2. Snijd inmiddels de snacktomaten doormidden, ontkorst de kaas en snijd deze in kleine blokjes.
  3. Als de fregola gaar is, giet dan af en verfris. Meng er onmiddellijk de olijfolie door.
  4. Meng er dan de snacktomaten en kaasblokjes door en kruid met de Italiaanse kruidenmix.
  5. Schep in een schaal, werk af met geschaafde hazelnoot en enkele blaadjes basilicum.

PRODUCTEN UIT DIT RECEPT

Ingrediënten

  • Fregola: 6,25 kilo
  • Groentebouillon (20 g/l): 1,5 liter
  • Olijfolie: 1,25 kilo
  • Snacktomatenmix: 12,5 kilo
  • Hazelnoten: 1,5 kilo
  • Rubens kaas: 3 kilo
  • Italiaanse kruidenmix
  • Basilicum

Publicatie datum: 10 oktober 2024