Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kuis het stukje gember op en snijd heel fijn. Meng dit samen met al de kruiden, het sesamzaad, de ketjap, de sojasaus en de honing. Leg het haasje in de marinade en plaats voor enkele uren in de koeling.
Warm de oven voor op 180 °C. Haal het vlees uit de marinade, veeg het overtollige van het vlees en bak voor ongeveer 20 minuten in de oven. Warm de marinade in een pan zachtjes op en laat wat stroperig worden.
Versnipper inmiddels de ajuin fijn en snijd de gekuiste wortelen in fijne brunoise. Bak dit aan in arachideolie. Voeg er de bloemkoolrijst en de erwten bij. Roer door en kruid met peper en zout.
Haal het varkenshaasje uit de oven, snijd in schijven en serveer dit op de bloemkoolrijst. Giet/Lak met een beetje marinadesaus over het vlees en werk af met wat takjes koriander.