Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven aan 210 °C. Was de aardappelen en snijd deze in wedges. Doe ze dan in een GN en overgiet met de olijfolie. Hak de rozemarijnblaadjes wat fijner en strooi ze over de wedges.
Voeg er de gehakte look aan toe en meng dan goed door. Plaats dan voor 35 minuten in de oven. Roer regelmatig even door.
Plaats ook de kalfsborstschijven in een GN. Bevochtig met een klein beetje water, dek af met alufolie en warm dan zachtjes op in de oven.
Kook de bonen à l’anglaise beetgaar.
Kuis de wortelen en de prei. Snijd de wortelen in schuine plakken en de prei in julienne. Kook de wortelen beetgaar. Stoof dan de prei aan, doe er de wortelen en de bonen bij en dan de erwten.
Meng alles goed door en kruid met pezo.
Snijd de champignons in parten, bak deze aan en haal dan uit de pan.
Doe de rundbouillon en de room in de pan. Laat goed doorkoken tot er een binding ontstaat.
Voeg er dan de gebakken champignons bij en kruid af.
Net voor alles te serveren werk je de saus nog af met wat gehakte peterselie.