Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Stoof inmiddels de spinazie aan in wat boter en kruid met peper en zout.
Warm de Hollandaisesaus op. Kluts de eieren, kruid ze en roerbak ze gaar.
Neem de croissants als deze afgekoeld zijn en snijd deze doormidden.
Beleg dan eerst met de spinazie en wat roerei. Strooi hierop de geraspte kaas. Leg hier het spek op en lepel er een beetje Hollandaisesaus over. Plaats het croissantdeksel schuin ernaast.
Alvorens te serveren, werk af met gesneden bieslook.