Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Smelt wat boter en bak er de kabeljauw in gaar. Kruid met peper en zout. Haal de harde kern uit het witloof en snijd dan in julienne. Stoof dat aan in boter. Kruid met pezo en wat nootmuskaat.
Versnipper de sjalot fijn en snijd de selder in stukken. Stoof beide aan in boter. Blus met de witte wijn en laat dit droogkoken. Doe er dan wat water bij en los er de fumet in op. Breng terug even aan de kook en doe er de room bij. Mix dit alles fijn en steek nog even door een zeef.
Bak de krieltjes bruin aan in de boter. Serveer eerst wat saus met hierop de witloofjulienne. Leg de gebakken kabeljauw daarop en serveer de krieltjes errond.