Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schil de aardappelen en snijd deze in grove stukken. Kook de aardappelen in voldoende gezouten water tot deze beetgaar zijn. Prak dan grof en breng op smaak met peper, zout en ½ van de olijfolie. Houd de aardappelen warm.
Verhit ½ van de vetstof in een pan, snijd de visfilet in op de velkant, kruid met peper en zout en kleur deze aan op de velkant. Draai om en gaar verder op een laag vuur. Gaar verder in de pan of in de oven tot de juiste cuisson is bereikt.
Verhit de vloeibare boter en stoof daarin de snijbonen aan. Voeg de witte bonen toe en stoof kort mee tot alles warm is. Kruid alles af met peper en zout. Werk af met de verse dilletops.
Serveer de geprakte aardappelpuree met de op vel gebakken vis en de groenten.
Werk af met enkele cresstakjes en verse dilletops.