Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schil de aardappelen en snijd deze in grove stukken. Kook de aardappelen in voldoende gezouten water tot deze beetgaar zijn. Giet dan af en houd warm.
Verhit ½ vetstof in een pan en kleur daarin de kalfsmedaillon aan. Kruid met peper en zout. Gaar verder in de pan of in de oven tot de juiste cuisson is bereikt.
Verhit ondertussen de rest van de vetstof en stoof hierin de spinazie aan tezamen met de peulbonen. Kruid af met peper, zout en een weining nootmuscaat.
Serveer de gekookte aardappelen met de gestoofde groenten en de kalfsmedaillon.
Werk af met de kruidenboter en enkele cresstakjes.