Kalkoen à la nage

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
100

Bereidingswijze

  1. Snijd de groenten in julienne. Stoof deze eerst aan in de vloeibare boter. Voeg er de bouillon bij en laat zacht koken.
  2. Doe er dan de krieltjes en de room bij. Laat nog even opkoken.
  3. Warm de pavé’s op in de oven.
  4. Neem de groentesaus en serveer in een diep bord.
  5. Snijd de pavé’s in schijven en leg op de saus en werk het geheel af met gesneden bieslook.

PRODUCTEN UIT DIT RECEPT

Ingrediënten

  • Kalkoenpavé: 100 stuks
  • Bleekselder: 4 kg
  • Wortelen: 4 kg
  • Prei: 4 kg
  • Sjalotten: 50 stuk
  • Kippenbouillon (20 g/l): 2,5 l
  • Kookroom: 7,5 l
  • Bieslook: 200 g
  • Krielaardappelen: 8 kg
  • Vloeibare boter

Publicatie datum: 03 oktober 2024