Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Warm de rollade in de steamer met 10% vocht aan 160 °C. Versnipper de sjalot fijn.
Verwijder het klokhuis van de appelen, snijd in parten en dan in ongelijke stukken.
Stoof de sjalot aan samen met de appelen. Blus met de witte wijn. Laat even doorkoken. Doe er de demi-glace en de rozijnen bij.
Plet de look en hak de peterselie, meng dit met de zachte boter.
Plaats de aardappelen in de oven om ze reeds wat warmte te geven. Neem ze er nadien uit, maak een inkeping in de aardappel, vul met de boter en plaats terug in de oven.
Serveer de saus op het vlees, plaats de aardappel ernaast en werk af met wat tuinkers.