Lookkip met vegetable risotto

Aantal Personen
100

Bereidingswijze

  1. Roer de risottomix om in lauw water en breng onder regelmatig roeren aan de kook. Op een laag vuur ca. 25-30 minuten laten sudderen tot de gewenste gaarheid is bereikt. Af en toe roeren. Je kan dit doen op de BBQ of het fornuis.
  2. Roer de lookpuree en de oregano met de olijfolie door en marineer hierin de kippenfilets. Dit mag je daags voordien doen. Gril deze dan op de BBQ.
  3. Leg er ook de aspergepunten bij. Snijd de kippenfilets in gelijke partjes. Snijd de aspergepunten in schuine stukjes.
  4. Doe de légumaise in een spuitzak of flacon. Leg eerst de risotto, dan enkele aspergestukjes en hierop een stukje kip. Werk af met nog wat asperges, parmezaanschilfers en punten van de légumaise.
×

Ingrediënten

  • Cook & Create Vegetable Risotto mix: 3,5 kg
  • Kippenfilet: 25 stuks
  • Olijfolie
  • Oregano: 200 g
  • Knoflookspecerijpuree: 250 g
  • Groene mini-asperges: 200 stuks
  • Parmezaanschilfers: 1 kg
  • Légumaise Italia Tomaat-Basilicum: 1,5 kg

Publicatie datum: 17 april 2024