Pinsa met brie en gegrilde groentemix

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
100

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven aan 220 °C. Verdeel de pesto over de pinsa’s.
  2. Cutter de groentemix en hak de walnoten. Strooi de groentemix over de pesto.
  3. Ontkorst de brie en klop deze met de vlinder zeker 10 minuten tot een mousse.
  4. Verdeel de mousse ook over de pinsa’s en leg er proscuitto her en der tussen.
  5. Bak de pinsa’s voor 8-tal minuten in de oven.
  6. Bestrooi met wat rucola en walnoten alvorens te serveren

PRODUCTEN UIT DIT RECEPT

Ingrediënten

  • Pinsa Romana: 50 stuks
  • Pesto: 2 kg
  • Gegrilde groentemix: 3,75 kg
  • Proscuitto: 2,5 kg
  • Rucola
  • Walnoten: 1,5 kg
  • Brie: 7,5 kg

Publicatie datum: 22 oktober 2024