Relish hotdog

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
100

Bereidingswijze

  1. Laat het brood 15 minuten ontdooien en bak het dan af op 170 °C voor 15 minuten.
  2. Kleur de worsten eerst aan in de pan en gaar ze dan verder af in de oven. Steek ook de crispy bacon even in de oven tot deze krokant zijn.
  3. Neem het brood, trek het wat open en besmeer met de relish. Leg daarop de worst en doe er nog wat relish op.
  4. Doe daarop nog wat zure room en een paar strips bacon. Werk af met gesneden bieslook.
  5. Serveer het broodje in bijvoorbeeld een houten bakje of bakpapier, vergezeld met wat gesneden augurken en chips.

PRODUCTEN UIT DIT RECEPT

Ingrediënten

  • Gesneden piccolo’s: 100 stuks
  • Bourgondische worsten: 100 stuks
  • Crispy bacon: 1,875 kg
  • Burger Relishsaus: 4 kg
  • Zure room: 500 g
  • Augurken
  • Naturel chips
  • Bieslook

Publicatie datum: 22 oktober 2024