Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de appelsienen à vif en dan in parten. Vang het sap wel op. Kook de partjes met het sap en 20 gram kristalsuiker kort op en laat afkoelen.
Breng de melk met 75 gram kristalsuiker en de vanillesuiker aan de kook. Doe de tapioca erbij en laat een kwartier zachtjes koken tot de tapioca dik is geworden.
Doe de appelsienparten in kleine glazen met hierop de afgekoelde tapiocapap. Zet dan nog voor een half uur in de koeling. Werk de glazen af met verkruimelde speculoos.