Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de peren in vier en verwijder het klokhuis. Snijd met de mandoline de peerparten in dunne plakken.
Leg ze op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de honing en rits de tijm erover. Laat alles wat intrekken en steek ze dan voor 15 minuten in de oven aan 180 °C.
Meng de mascarpone met de suiker en de gemalen speculoos.
Serveer een bol of quenelles speculoosmascarpone in een bord. Leg er de peerlinten bij.
Werk af met nog wat crumble langs de zijkant, wat punten van de topping. Geef wat extra kleur met wat munt.