Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd drie sneden van het boerenbrood. Gril deze in de grillpan.
Snijd de tomaat in schijven. Was de sla. Plaats de bacon even in de oven om nog krokanter te maken.
Beleg een snede brood eerst met wat mayonaise. Leg hierop een blad sla en drie schijven tomaat. Leg hierop het kalkoenwit en dan de crispy bacon. Herhaal dit nogmaals en sluit af met het laatste sneetje brood.
Snijd de sandwich daarna doormidden. Bak inmiddels de eitjes en kruid af. Serveer beide samen met een glaasje fruitsap.