Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bak eerst de aubergine in olijfolie en voeg er aan het einde de courgette bij zodanig dat ze beide gelijktijdig klaar zijn.
Kook de orzo. Bak de balletjes in olijfolie en kruid met oregano en cayennepeper naar eigen smaak.
Bak de komijnzaadjes eerst in een antiaanbakpan kort aan en vergruis in de vijzel.
Meng dat met de yoghurt en doe er wat olijfolie bij. Giet de orzo af en meng er de groenten onder.
Serveer de pasta als eerste op het bord, leg er dan de balletjes bij en werk af met de komijnyoghurt, enkele takjes platte peterselie en wat verkruimelde Griekse kaasalternatief.