Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak de ajuinen schoon en snijd deze in halve ringen. Pel ook de lookteentjes. Hak de lookteentjes fijn.
Kook de krielaardappeltjes beetgaar en doe hetzelfde met de boontjes. Verfris de boontjes met koud water. Giet de aardappelen af, laat afkoelen en snijd ze dan doormidden.
Giet de kikkererwten af, spoel ze en laat goed uitlekken.
Neem daarna al de groenten, de look en doe ze in een GN. Kruid met de Medina kruidenmix en wat zout en peper. Doe er een deel van de vloeibare margarine bij. Roer door. Zet in de oven voor ongeveer 20 minuten.
Bak inmiddels in de rest van de vloeibare margarine de vegetarische balletjes.
Verdeel de groenten samen met de gehaktballetjes in de borden, lepel hier en daar wat yoghurtdressing en kruid naar smaak. Werk het geheel af met gehakte peterselie.