Vegetarische kaasschnitzel met pasta en groenten

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
100

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta gaar in gezouten water en giet af.
  2. Kuis de wortelen en snijd deze dan in stukken.
  3. Snijd de roosjes van de broccoli. Blancheer deze dan in gezouten water en verfris ze daarna. Blancheer ook de stukjes wortel.
  4. Kuis de sjalot en snijd in julienne. Bak dit aan in de boter en voeg er de broccoli en wortel aan toe. Kruid het geheel af met smaakverfijner.
  5. Bak de schnitzels in de olijfolie gaar.
  6. Hak de dille en meng met de mayonaise.
  7. Serveer dit op bord met hierop de schnitzels, de groenten er naast en een beetje dillemayonaise.

PRODUCTEN UIT DIT RECEPT

Ingrediënten

  • Veggie kaasschnitzel: 100 stuks
  • Olijfolie
  • Linguini: 10 kilo
  • Wortelen: 10 kilo
  • Broccoli: 10 kilo
  • Sjalot: 25 stuks
  • Boter: 2,5 kilo
  • Aromare smaakverfijner
  • Mayonaise: 3,75 kilo
  • Dille: 500 gram

Publicatie datum: 09 augustus 2024