Zuiders varken met boursinsaus en pasta

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
100
Thema
Eindejaar

Bereidingswijze

  1. Strijk het varkenshaasje daags voordien in met de Bouquet Italiana.
  2. Bak deze de volgende dag kort aan in de boter en laat verder garen in de oven.
  3. Los de Boursin Cuisine op in warm water en voeg er nog wat room aan toe. Kook even op en houd warm.
  4. Warm de nesten op in het warm water waarin je de groentebouillon hebt opgelost.
  5. Serveer eerst de pasta en overgiet dit met de saus.
  6. Leg hier op het versneden varkenshaasje en werk eventueel af met een takje groen.

PRODUCTEN UIT DIT RECEPT

Ingrediënten

  • Varkenshaas: 18 kg
  • Water: 5 l
  • Room: 5 l
  • Boursin Cuisine: 2 kg
  • Groentebouillon (20 g/l): 250 g
  • Boter: 2,5 kg
  • Bouquet Italiana: 2 kg
  • Tagliatellinestjes: 200 stuks

Publicatie datum: 22 oktober 2024