Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
De zee heeft ons een aantal echte schatten te bieden en het is met liefde en passie dat we ze aan jou beschikbaar stellen.
Historie
1962 Jan & Wil Smit uit Volendam openen viswinkel in centrum Veghel 1970 Vooraanstaand leverancier voor horeca en instellingen 1985 Samenwerking J. Smit Vishandel B.V. / Sligro Food Group 2002 Overname SmitVis door Sligro Food Group Heden Toonaangevende speler voor horeca en grootverbruik
Ook in de toekomst willen we van lekkere vis blijven genieten. Daarom staat duurzaamheid hoog op de agenda bij SmitVis. Niet alleen als het op de visserij zelf aankomt, maar ook binnen elke bedrijfsactiviteit. Tevens voldoet de vis van SmitVis aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij werken met een hele korte aanvoerketen.
RUNGIS
SmitVis haalt het beste uit de zee ook rechtstreeks voor jou uit Parijs. In aanvulling op het vaste assortiment wordt er twee keer per week ingekocht bij de versmarkt Rungis Marché International. Hét verscentrum van Europa. In de loop der jaren hebben we een goede relatie opgebouwd met de Parijse visspecialisten.
VERS VAN DE VEILING
Bij SmitVis kopen wij zelf verse vis in op diverse visafslagen in Nederland zoals IJmuiden, Stellendam, Scheveningen en Urk. Het beste uit de zee, vers op het bord van jouw gasten.