Cubzzbrood

Koopt u ook deze (h)eerlijke producten van Cubzz?

CUBZZ is een merk net als een ander. Met één groot verschil: ze investeren onze winst in kinderen. Die gaat dus niet naar aandeelhouders. Hun droom is om elk kind kansen te geven.

JAVA Foodservice verdeelt heel graag de producten van CUBZZ zodat jullie mee kunnen werken aan deze droom

Titel

Cubzz

CUBZZ koffie
Met de lancering van deze koffie is de CUBZZ-familie een toegankelijk topproduct rijker. Net zoals de chocomelk, is ook deze koffie het kwalitatieve alternatief met een verhaal.Dagelijks 19,5 miljoen kansen om te kiezen voor CUBZZ! 19,5 miljoen mogelijke kansen voor een kind


Dankzij JAVA's samenwerking met CUBZZ krijgt de consument vanaf vandaag de keuze om kinderen te helpen door voor de authentieke en duurzame kwaliteitskoffie van CUBZZ te kiezen.


Beschikbaar in 3 varianten (Dessert, Mokka en Espresso) is er een CUBZZ-koffie voor ieders smaak. Zoals alle CUBZZ-producten gaat ook de opbrengst van de koffie integraal naar een project dat kinderen ondersteunt, en dat jij zelf kunt kiezen. Kansen creëren voor kinderen was nog nooit zo gemakkelijk: drink CUBZZ-koffie en maak een verschil!

CUBZZ-koffiefacts

  • CUBZZ-koffie is te verkrijgen in 4 varianten: 250 g gemalen koffie; dessert, mokka en espresso en 500 g koffiebonen: dessert.
  • Tussen de 25 en 50 cent per pakje gaat naar een project van SOS-Kinderdorpen. Een bedrag dat we op termijn hopen op te trekken om nog meer kansen te creëren.
  • CUBZZ-koffie bestaat uit 100 % Arabica-bonen, klimaat-neutraal geproduceerd via een fairtradeproject in Ethiopië. Met dit project helpen we gezinnen om over te schakelen van koken op houtvuur naar gas en hierdoor de uitstoot van broeikasgassen drastisch te verminderen.
  • CUBZZ-koffie wordt langzaam gebrand (9-11 minuten) waardoor de aroma's geleidelijk vrijkomen, de smaak geoptimaliseerd wordt en het energieverbruik beperkt blijft.
  • De productie gebeurt lokaal door de familiale koffiebranderij The JAVA Coffee Company uit Rotselaar, een trouwe partner van CUBZZ voor wie ondernemen met een hart centraal staat in alles wat ze doen.
  • Tenslotte willen we dat de prijs en kwaliteit van de CUBZZ-koffie voor de eindconsument steeds vergelijkbaar is met het alternatief dat hij gewoon is. Zo zal hij aanvoelen dat hij moeiteloos & kosteloos een wereld van verschil kan maken met elke kop CUBZZ-koffie die hij drinkt.

Vragen of suggesties?

Stel ze hier.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing