Recept: cake Hélène met peer

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Titel

Ingrediënten voor 100 personen:

 

04.41.6170                Gesuikerde room: 10 l                             MEYERIJ

35.01.1678                Hotelcake: 5 kg                                        Rico PROF.

20.01.1661                 Halve peren: 100 stuks                          Grand Gérard

42.41.1755     UV       Peer: 25 stuks

08.31.1015                 Honing

10.01.1317                  Olijfolie

42.41.1761     UV       Zeste van citroen

41.37.4065    DV       Vanille-ijs: 100 bollen                             Sanissimo

 

Bereidingswijze:

 

Snijd de peren in fijne schijven en meng deze met de honing, de olijfolie, de zestes en het sap van de citroen. Leg de schijven dan op bakpapier en plaats in de oven voor 20 minuten aan 180 °C. Snijd de hotelcake en de have peren in blokjes. Klop de slagroom op en doe in een spuitzak. Begin dan aan de opbouw van het glas. Leg onderaan de cakeblokjes met hierop een bolletje vanille-ijs. Doe hierop de brunoise van peer. Werk af met de slagroom en steek hierin de gebakken peerschijven.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing