Recept: gepaneerd varkenslapje met veldslapuree en een witloof-, rodekoolslaatje

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Titel

Ingrediënten voor 100 personen:


43.06.1318        UV         Gepaneerd varkenslapje: 100 stuks
10.01.1417                        Arachideolie: 1,8 l
42.31.1150        UV          Aardappelen: 12,5 kg
42.61.1734        UV         Veldsla: 2,5 kg
09.01.6114                       Boter: 1 kg
33.01.1311                        Nootmuskaat
04.01.1151                        Melk: 2,5 l  
42.61.1657        UV          Rode kool: 4 kg
42.61.1946        UV         Witloof: 50 stronken


Bereidingswijze: 

Kook de aardappelen in de schil gaar. Schaaf de rode kool in reepjes en snijd het witloof in julienne. Meng dat alles met wat olie en azijn. Kruid met pezo. Bak de gepaneerde varkenslapjes in boter en olie goudbruin. Wanneer de aardappelen gaar zijn, giet ze af en ontdoe ze van de pel. Snijd dan in stukjes. Warm de melk op, laat de boter erin smelten en voeg dan bij de aardappelen. Plet nu tot een puree en kruid met nootmuskaat en pezo. Neem de gewassen veldsla en roer deze door de puree. Serveer de gepaneerde varkenslapjes met de puree en het slaatje.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing