Recept: gevulde kalkoenrolletjes met krielaardappeltjes

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Titel

Ingrediënten voor 100 personen:

 

43.34.1081   UV      Kippenworsten: 50 stuks

42.41.1749   UV      Jonagold: 25 stuks

42.61.1678   UV      Bleekselder: 25 stengels

42.81.1174    UV      Salie: 12,5 bussels  

43.56.1043   UV      Kalkoenlapjes: 100 stuks

06.02.6027             Gerookt ontbijtspek: 3,75 kg

10.01.1414               Plantaardige olie, Easy Browning            

42.61.1659   UV      Bloemkool: 12,5 stuks

21.50.6006             Gekookte rode biet: 5 kg

20.03.1347              Amandelschilfers: 750 g

42.31.1146    UV      Krielaardappelen met schil: 15 kg

09.01.6114              Boter: 2 kg

 

Bereidingswijze:

 

Doe het vel van de worsten en leg het vlees in een kom. Snijd de geschilde appels in brunoise en doe hetzelfde met de bleekselder. Doe dit bij het vlees en meng door. Kruid met pezo. Kook inmiddels de aardappelen en de bloemkool gaar.

 

Neem de kalkoenlapjes, leg deze tussen versheidsfolie en sla deze plat. Verwijder de folie en verdeel de vulling over de kalkoenlapjes. Rol ze dan op. Leg alvorens het ontbijtspek errond te rollen, er nog wat blaadjes salie tussen.

 

Als de rolletjes klaar zijn, leg deze op een GN-bakplaat en bestrijk met de Easy Browning. Plaats dan voor 20 minuten in een oven aan 180 °C. Als de krieltjes gaar zijn, giet ze af en bak ze even in de boter. Kruid met wat grof zeezout. Neem de bloemkoolroosjes en verfris deze. Meng ze dan met in partjes gesneden rode biet en werk af met wat geroosterde amandelen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing