Ingrediënten per taart:
Bladerdeeg: 1 plak - 40.15.3008, DV
Pompoen: 400 g - 42.61.1951, UV
Feta: 150 g - 05.01.6203
Room: 3 dl - 04.41.6140
Eieren: 3 stuks - 42.04.0025, UV
Rozemarijn - 42.81.1172, UV
Bereidingswijze:
Leg het bladerdeeg over de beboterde bakvorm en druk aan. Prik enkele gaatjes in het deeg. Klop de eitjes los met de room en kruid met pezo. Snijd de pompoen in fijne schijven. Verbrokkel een deel van de feta op het bladerdeeg, houd wat over voor straks. Begin met de pompoenschijven te schikken in de vorm. Doe hier de rest van de feta op en enkele takjes rozemarijn. Overgiet dit alles met het eimengsel. Dek de taart af met alufolie en zet in een voorverwarmde oven van 180 °C voor 30 minuten.