Recept: halloweentaart

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Titel

Ingrediënten per taart:

 

Bladerdeeg: 1 plak - 40.15.3008, DV

Pompoen: 400 g - 42.61.1951, UV

Feta: 150 g - 05.01.6203

Room: 3 dl - 04.41.6140

Eieren: 3 stuks - 42.04.0025, UV

Rozemarijn - 42.81.1172, UV

 

Bereidingswijze:

 

Leg het bladerdeeg over de beboterde bakvorm en druk aan. Prik enkele gaatjes in het deeg. Klop de eitjes los met de room en kruid met pezo. Snijd de pompoen in fijne schijven. Verbrokkel een deel van de feta op het bladerdeeg, houd wat over voor straks. Begin met de pompoenschijven te schikken in de vorm. Doe hier de rest van de feta op en enkele takjes rozemarijn. Overgiet dit alles met het eimengsel. Dek de taart af met alufolie en zet in een voorverwarmde oven van 180 °C voor 30 minuten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing