Recept: kaasburger met tagliatelle, spinazie en mosterdroomsaus       

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Titel

Ingrediënten voor 100 personen:


43.32.1696      
UV          Gekruide hamburger met kaas: 100 stuks
09.01.6114               
       Boter: 2,5 kg
25.05.1018                 
     Kippenbouillion: 10 l
04.41.6168                   
   Room: 5 l
42.61.1750       
UV          Sjalot: 25 stuks
31.01.1101                        
Mosterd: 750 g
16.01.1369                    
 Tagliatelle: 7,5 kg
42.61.1731       
UV          Spinazie: 5 kg


Bereidingswijze: 

Kleur eerst de burgers aan in boter en bak ze dan verder af in de oven. Versnipper de sjalot fijn en stoof aan in wat boter. Blus dan met de gemaakte kippenbouillon. Laat dat wat inkoken, voeg er de room aan toe en kruid af. Laat de saus niet meer koken en voeg er de mosterd bij. Kook de tagliatelle af in gezouten water. Giet daarna af, roer er onmiddellijk de gewassen spinazie onder en doe er een beetje saus bij. Serveer eerst de tagliatelle met daarop de burger en werk af met wat extra saus.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing