Ingrediënten:
40.50.3069 DV Hokifilets, natuur: 100 stuks
21.05.1099 Groene linzen bio: 5 kg
42.61.1690 UV Oesterzwammen: 2 kg
42.63.1542 UV Ajuin, gehakt: 1,25 kg
42.63.1520 UV Wortels, stiftjes: 2,5 kg
33.01.1223 Tijm
33.07.1094 Look
33.01.1205 Gember, poeder
33.01.1550 Kurkuma
42.81.1161 UV Koriander: 12,5 botten
10.01.1317 B Olijfolie
33.11.1275 Mix chimichurri
Bereidingswijze:
Spoel de linzen alvorens ze dan te koken. Verfris daarna. Stoof de ajuin, de gesneden oesterzwammen en de wortelstiftjes aan in wat olijfolie tot deze zacht zijn. Doe er de linzen bij en voeg er al de kruiden bij, dit naar eigen smaak. Roer alles goed om en houd warm. Draai de hokifilets door wat olie en de chimichurrikruiden en bak af in de oven.