Recept:
mooie meid met een mengeling van chinese kool, andijvie en spitskool, puree van zoete aardappel en chorizo 

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Titel

Ingrediënten voor 100 personen:


44.02.1548       UV          Mooie meid: 100 stuks
42.61.1709       UV          Spitskool: 6,25 stuks
42.61.1708       UV          Chinese kool: 6,25 stuks
42.61.1660       UV          Andijvie: 12,5 stuks
09.01.6114                       Boter: 1,25 kg
42.31.1154        UV          Zoete aardappelen: 25 kg
04.01.1126                       Melk: 5 l
33.05.1158                      Tijm: 125 g
06.98.1149                      Chorizo: 1,5 kg
25.01.1198         B           Vloeibaar visconcentraat: 500 ml
04.41.6171                       Room: 3,75 l
                                        Water: 8,75 l
42.81.1155        UV          Dille


Bereidingswijze: 

Snijd of schaaf de spitskool en blancheer voor 10 minuten in gezouten water. Snijd de Chinese kool en de andijvie fijn. Stoof dit alles aan in een deel van de boter. Doe hier dan de geblancheerde spitskool bij en laat verder stoven. Kruid met pezo en nootmuskaat. Kook de geschilde zoete aardappelen gaar, giet af en voeg er warme melk en tijm aan toe. Roer door. Snijd de chorizo in fijne blokjes en bak ze aan. Roer deze dan door de puree. Bak de mooie meid gaar in de resterende boter. Maak een fumet door het vloeibaar visconcentraat samen met water aan de kook te brengen. Laat wat inkoken. Doe er de room bij en laat terug tot de helft inkoken. Voeg er dan nog wat klontjes boter aan toe en mix op. Serveer eerst de puree met hierop wat groentemengeling en dan de vis. Lepel wat saus over de vis en werk het geheel af met takjes dille.
 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing