Recept voor fingerfood

Ananashapje met speculooscrumble

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Titel

Klaarmaken!

Ingrediënten voor ± 96 stuks (met bakvorm van 16 stuks):

20.01.1602 Grand Gérard ananasschijven: 2,7 kg (zonder sap)

13.21.1018 Gelatinetextuur: 360 g

35.81.1112 Speculooscrumble: 100 g

42.41.1553 UV Ananas: 100 g

42.81.1163 UV Munt: 1 bot


Mogelijke vormpjes voor fingerfood:

96.90.9687   B       Flexibele siliconen bakvorm

Bereidingswijze:


Neem de ananasschijven zonder sap en doe deze in de blender samen met het poeder (gelatinetextuur). Mix dit fijn en doe het in een spuitzak. Vul de vormpjes en plaats in de koeling tot ze zijn opgesteven. Haal ze voor het dresseren uit de vormpjes, leg ze op een bord en werk af met nog wat fijngehakte ananas, speculooscrumble en fijngeciseleerde muntblaadjes.

Titel

fingerfood

Maak er een dessertenpallet van!

Combineer meerdere fingerfood-desserts tot een vrolijk dessertenpallet.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing