Recept voor fingerfood

Vanillemousse met aalbessengelei geserveerd met eiwitrijke bouwsteentjes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Titel

Klaarmaken!

Ingrediënten voor ± 100 glaasjes:

36.75.1011 Nutrisis vanillemousse: 1,05 kg
04.41.6165 B Plantaardige room: 3,5 l
07.01.1001 Aalbessenconfituur: 420 g

Bereidingswijze:

Meng eerst op lage stand het poeder van Nutrisis met de room. Klop dan op een hogere stand de mousse tot een homogene massa. Doe dit in een spuitzak. Doe wat gelei in een glaasje en spuit de mousse hierop. Plaats nog voor een 2-tal uren in de koeling.

Samen als dessertbordje te serveren met de eiwitrijke bouwsteentjes van Innopastry (B, 41.35.4579 DV).

Titel

fingerfood

Maak er een dessertenpallet van!

Combineer meerdere fingerfood-desserts tot een vrolijk dessertenpallet.

Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing