Recept: valentijnschocomousse

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Titel

Benodigdheden voor 4 personen:


04.41.6170     Gesuikerde room: 5 dl

35.31.1263      Callets: 300 g

13.21.1007      Gelatineblaadje: 1 stuk

40.20.3108     Rode vruchten coulis: 1 dl

42.41.1804      Aardbeien: 4 stuks

42.41.1536      Frambozen: 125 g

42.41.1568      Braambessen: 125 g 

42.41.1566      Bosbessen: 125 g 

41.35.4487      Macarons: 8 stuks


Bereidingswijze:


Week het gelatineblaadje in koud water. Smelt de callets au bain marie. Klop ondertussen de room op. Doe het uitgeknepen gelatineblaadje bij de chocolade en roer door. Neem de chocolade en spatel deze dan onder de opgeklopte room. Zet voor een uurtje in de frigo. Serveer eerst wat coulis met hierop een lepel chocomousse. Werk af met de schijfjes aardbei, het rood fruit en plaats er de macarons tussen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Accountgegevens
Loading...
Profiel aanpassen
Close
Chef cook posing